• Telefoon: 06-2737 9283
  • info@vbcoaching.nl

PAPI3

VBcoaching is gecertificeerd om te werken met de PAPI3 persoonlijkheidsvragenlijsten van Cubiks.

PAPI™ (Personality and Preference Inventory) is een praktisch en wetenschappelijk bewezen methodiek waarmee we gedrag en voorkeuren in werkstijlen van zowel potentieel toekomstige als bestaande werknemers kunnen beoordelen.

PAPI is een ideaal instrument voor loopbaanadvies, persoonlijke ontwikkeling en selectie van personen. Het bevat een aantal essentiële modules. Bijvoorbeeld voor het opstellen van functieprofielen en het genereren van kandidaat-specifieke rapporten en interviewgidsen. Het biedt essentiële informatie om een selectiebesluit te ondersteunen. 
PAPI, dat oorspronkelijk werd ontwikkeld door Dr. Max Kostick aan het begin van de jaren zestig, wordt nu door meer dan 1000 organisaties over de hele wereld gebruikt. Het is een uitermate veelzijdig instrument dat in meer dan 20 verschillende talen beschikbaar is.
(tekst Cubiks)

VBcoaching biedt PAPI-analyses op verzoek van werkgevers en als onderdeel van een individueel loopbaan of job marketing traject. Wil jij meer inzicht in jouw competenties en werkstijlen dan is een PAPI-analyse een echte aanrader.